اکثر افراد اوتیستیک توانایی صحبت کردن را دارند اما اغلب اوقات، متفاوت از همسالان خود صحبت می کنند. برخی از تفاوتها مربوط به تولید کلمات، مشکلات گفتاری استفاده از زبان گفتاری است، در حالی که برخی دیگر به چالشهای غیرکلامی «زبان بدن» و سایر نشانهها و انتظارات اجتماعی و فرهنگی مربوط میشوند. تاخیر گفتار عملیدر این مطلب می خوانید که:
یادگیری زبان در کودکان یک فرآیند شگفت انگیز است که در توانایی برقراری ارتباط و درک گفتار به اوج خود می رسد. در واقع، یادگیری زبان یک فرآیند ذاتی است که نوزادان با دانستن چگونگی انجام آن به دنیا می آیند. جالب اینجاست که همه بچه ها، صرف نظر از اینکه والدینشان به کدام زبان صحبتدر این مطلب می خوانید که:
تمام والدین به صداهایی که توسط کودکشان تولید میشود توجه میکنند؛ صداهایی که از زمان تولد تا سالهای خردسالی توسط آنها تولید میشود. احساس هیجان و خوشحالی که آنها زمان شنیدن اولین کلمات کودکشان احساس میکنند، غیر قابل توصیف است. ما اطلاعاتی در مورد معیارهای زبانی و گفتاری کودکان در دسترس داریم که شروعدر این مطلب می خوانید که:
تاخیر گفتاری چیست؟ به زبان ساده، تاخیر گفتاری زمانی اتفاق میافتد که کودک نسبت به کودکان همسن، دیرتر به درک زبان و بیان کلمات میرسد. این به معنای اختلال نیست، اما نشانهای است که نیاز به توجه دارد. برای مثال، ممکن است کودکی در ۴ سالگی، مهارت زبانی معادل یک کودک ۲.۵ ساله داشته باشد.در این مطلب می خوانید که:
باتوجه به اهمیت رشد زبان و گفتار در کودکان متناسب با سن آنها تشویق کودکان به حرف زدن با روش های درست و الگو دهی مناسب گفتار آنها می تواند مانع از پیامدهای منفی ناشی از تاخیر گفتار و دیر حرف زدن کودک شده که شامل رشد عاطفی ، هیجانی ضعیف ، تاخیر در رشددر این مطلب می خوانید که:
مراحل رشد نرمال گفتاری در کودکان: رشد طبیعی گفتار کودکان در یک گستره متوالی و منظم و بر اساس الگوی رشد مهارت های زبانی شکل می گیرد. هنگامی که عملکرد گفتاری کودک از این روند نرمال بیرون بیاید باید تاخیر در رشد گفتار را جدی گرفت و با متخصص گفتار درمانی مشورت کرد لذا دردر این مطلب می خوانید که: